Status

Flameking1's anime, manga, reviews, recommendations, blogs and lists at Anime-Planet
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Tuesday, January 25, 2011

One Piece Bölüm #20-30

Geçen hafta one piece'i izlemeye başladım, ne ile karşılaşacağımı önceden biliyordum sürpriz olmadı yani
shounen türünün belki de en iyi anime'si. Bu macerada Monkey D. Luffy başkahramanımız, kendisinin tek hayali
one piece hazinesini bulup korsanlar kralı olmak, özeliği ise lastik insan olmasıdır (kendisinin de dediği gibi gomu ningen) bu hale yanlışlıkla şeytanın meyvesinden yiyerek gelmiştir. Şeytanın meyvesini yiyen insanlar doğa üstü güçlere sahip olurlar ancak dezavantajları artık denizde yüzememeleri dir.

Luffy




Böylece luffy hayalerini gerçekleştirmek için yola koyulur ve yeni arkadaşlar tanır ve grand line'a uzanan büyük macera başlar.

20 ile 30'uncu bölümler arasındaki gelişen olaylar hakkında bahsetmek istiyorum hikaye ve aksiyon olarak çok tatmin edici idi. sanji nin hikayesini izledik 26'ıncı bölümde red zeff in onu kurtarışını ve yaşama tutulma mücadelelerini. 24. bölümde ise Zoro nun şahin gözlü mihawk'a meydan okumasını ve mihawk'un zoro'yu kolayca alt etmesini izledik son olarak da luffy nin don krieg'e karşı nasıl pes etmediğini ve baratie restaurant'ının savunuşunu seyrettik. Bir çok şey oldu nami kendi ajandasını hal etmek için grup tan ayrıldı ve sanji sonunda hayalerinin peşine düşmek kararı nı verdi.

uzun lafın kısası süper bir 10 bölüm izledim
benim için kötü olan tek şey az çok ilerde ne olacağını bilmem mesela gruba kimler katılacak ve ne maceralar ile karşılaşacakları ama yinede izlemek çok hoşuma gidiyor.

No comments:

Post a Comment